Maluma Si Iubita Lui

Maluma 25 de ani și a dus iubita să viziteze atena după ce concertul său de pe stadionul oaka a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Cariera nataliei barulich a explodat după ce a apărut în clipul lui maluma.

Cum Arată Noua Iubită A Lui Maluma Este De O Frumusețe Răvășitoare Foto Impact

Fotbalistul brazilian s a filmat dansand pe piesa lui maluma pe care i a dedicat o fostei iubite.

Maluma si iubita lui. Fanii lor au fost cei care și au dat seama că între ei este mai mult decât o relație profesională după ce au împărțit același cățel un pomeranian pe nume julieta pentru fotografiile de pe instagram. Cum au fost vazuti cei doi autor. Maluma și a dus iubita într una dintre cele mai romantice destinații din europa.

Muzica calatoriile dragostea pentru animale. Oamenii îmi fac poze și râd de mine sunt violenți. Marti 25 august 2020 16 01.

Deși forma alături de fotomodelul natalia barulich un cuplu perfect povestea de dragoste a celor doi a ajuns la final după mai bine doi ani de relație. Stie ca iubita lui este o femeie care munceste si are propria cariera. 2017 a fost clar anul lui maluma.

Maluma si natalia au dorit sa isi faca acelasi tatuaj pe degetele mari ale mainilor un semn al infinitului. Scânteia între ei s a aprins la filmările clipului felices los 4. Tinerelul de 23 de ani are succes şi pe plan sentimental şi recent şi a scos iubita în lume.

La mai bine de șapte luni de la desp abreve rțire tweet la mai bine de șapte luni de când relația cu maluma s a încheiat modelul natalia barulich a vorbit deschis despre ce a dus la destrămarea poveștii de iubire cu artistul columbian. Pe care a avut o cu celebrul artist comma. Neymar si fosta iubita a lui maluma formeaza un cuplu.

Maluma si natalia au multe in comun. Sex simbolul columbian a dat peste cap topurile internaționale cu hit urile sale și a strâns o avere considerabilă. Printesa julieta catelusa pomerian a celor doi are propriul cont de facebook.

Maluma și natalia s au cunoscut la filmările videoclipului felices los 4 și de atunci sunt nedespărțiț. O ironie având în vedere că bruneta este fotta iubită a lui maluma. Cei doi porumbei au dat frâu liber sentimentelor și nu s au mai ascuns.

Artistul columbian este într o relație de două luni cu modelul de origine rusă viviene rubin 28 de ani. Tânăra care l a acuzat pe neymar de viol obligată să se mute din orașul natal. Maluma care a fost numit anul trecut cel mai sexy bărbat din lume a fost părăsit de iubită.

Neymar si ar fi gasit o noua cucerire iar ultimele imagini aparute pe retelele de socializare o confirma. Natalia are pe contul de instagram mai multe fotografii cu maluma astfel că relaţia lor este oficială. Maluma și natalia au petrecut câteva zile superbe în portofino iar gesturile romantice au fost la ordinea zilei.

A lui maluma vorbește despre relația toxic abreve. Cei doi sunt un cuplu de luni bune dar abia acum şi au confirmat relaţia în mod oficial.

Pro Tv Maluma Are O Nouă Iubită Un Fotomodel Care Apărea Des La Petrecerile Lui Dan Bilzerian

Maluma Dezvăluiri Despre Relația Sa Cu Natalia Barulich

Foto Iubita Lui Maluma Implinește 26 De Ani Ce ținută Deocheată A Ales Natalia Pentru Ziua

Aww Maluma și Iubita Lui Natalia Barulich și Au Făcut Tatuaje Identice Iar Internetul A Luat O Razna News Zu Tv

Neymar A Dat Lovitura Brazilianul I A Furat Celebrului Maluma Iubita Un Model Croat Cu Origini Cubaneze Galerie Foto Incendiară Prosport

Cine Este Natalia Barulich Iubita Lui Neymar Bomba Sexy A Fost Iubita Lui Maluma

Ea Este Noua Iubită A Lui Maluma A Cunoscut O La Filmările Clipului Pentru Felices Los 4

Aww Maluma și Iubita Lui Natalia Barulich și Au Făcut Tatuaje Identice Iar Internetul A Luat O Razna News Zu Tv

Maluma Părăsit De Iubită Pentru Un Fotbalist Celebru Kiss Music News Kiss Fm


You have just read the article entitled Maluma Si Iubita Lui. You can also bookmark this page with the URL : https://malayamin.blogspot.com/2021/05/maluma-si-iubita-lui.html

0 Response to "Maluma Si Iubita Lui"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel